Over ons

Benjamin K.

BGK Carcleaning is al sinds September 2018 actief op het gebied van professionele autoreiniging / carcleaning in Uden en dit voor autobedrijven en particulieren. U kunt voor de reiniging van zowel het interieur als het exterieur bij ons terecht. In overleg bespreken wij de mogelijke behandelingen die wij aan uw auto kunnen geven. Wij staan u graag bij met onderbouwd advies over wat uw juist auto nodig heeft, maar de uiteindelijk keuze ligt natuurlijk steeds bij u.

Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat uw auto na een poetsbeurt een meerwaarde krijgt van € 400,- tot € 1000,-. Ook als u uw auto wilt inruilen bij aankoop van een nieuwe auto is het aan te raden om eerst de auto te laten reinigen.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een totale schoonmaakbeurt, maar wij beschikken ook over apparatuur voor het neutraliseren van vieze luchtjes in uw auto zoals rooklucht, hondenlucht en andere nare geuren. Door middel van een ozonbehandeling zullen deze nare luchtjes definitief verdwijnen, doordat de moleculen die de stank veroorzaken worden afgebroken. Tevens hebben wij een Enterprise behandeling (auto grondig stomen van binnen en van buiten) ter beschikking dat de kleur van uw auto veel langer glanzend houdt, en alle bacterien en ongewensten geurtjes te verwijderen.

U ziet het, van een klein vlekje in uw stoel tot een complete showroombehandeling, wij doen het allemaal met plezier bij BGK Car Cleaning.

Voor zakelijke vragen info@bgkcarcleaning.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactformulier, heeft u vragen? stel ze gerust