Mogelijkheden

Voor elke auto, bedrijfswagen de juiste manier van wassen of reinigen

Bij BGK Car Cleaning bieden we alle manieren van wassen aan. Mocht alleen de buitenkant een reiniging nodig hebben of de binnenkant met elke wens kunt u terecht bij ons om te komen reinigen. Stel u bent op vakantie geweest, weekendje weg of dagje uit. De kinderen of vrienden dronken wat in de auto en er is wat gemorst op de autostoelen dan kunt u met ons een afspraak maken om alleen de vlekken verwijderen.

Maandelijks abonnement

Mocht u druk zijn, representatief werk, meerdere auto’s prive of als werkgever bezitten voor het personeel dan is het mogelijk om een abonnement af te sluiten bij BGK Car Cleaning tegen een aantrekkelijk tarief. Afhankelijk van de wensen die er zijn kan er een offerte op maat gemaakt worden waarbij we aantrekkelijke kortingen kunnen bieden. Voor een maandelijks abonnement hoeven de auto’s niet altijd op een plek te staan kan in overleg ook verdeeld worden over meedere locaties.  Dus wilt u alleen de auto van buiten gewassen hebben of alleen een regelmatig terugkerende reiniging voor de binnenkan neem dan contact met ons op voor meer info en mogelijkheden.

Auto was strippenkaart

Mocht u het fijn vinden dat de auto regelmatig wordt gereinigd maar is een abonnement maandlijks teveel dan is het mogelijk een strippenkaart aan te schaffen. Kijk voor de prijzen van de kaarten bij pakketten. De kaarten bestaan uit 4, 8 of 12 wasbeurten.

Cadeaubonnen

Voor de echte autoliefhebbers hebben we de mogelijkheid om cadaubonnen tegen elk bedrag aan te vragen. Mocht er iemand in uw omgeving zijn waarvoor u niks meer weet en die een auto heeft die wel eens een goede reiniging kan gebruiken. Neem dan contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden die we kunnen bieden.

Wilt u meer weten?

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden, neem dan contact met ons op via 0620267092 of stuur een e-mail naar info@bgkcarcleaning.nl

Bekijk de mogelijkheden