Auto uitdeuken zonder spuiten

Alsof er niks gebeurd is

Heeft u een klein deukje en wilt u daarom uw auto uitdeuken zonder spuiten? Natuurlijk wilt u er dan op voorhand wel zeker van zijn dat deze met de grootst mogelijke kwaliteitszorg uitgevoerd wordt. Kies bij uitdeuken daarom altijd voor het vakmanschap van BGK Car Cleaning! Wij zijn voor uiteenlopende soorten klanten actief in heel Nederland (en daarbuiten) en zorgen ervoor dat een beschadigde auto er weer uit komt te zien alsof er niks gebeurd is!

Een ideale oplossing

Een auto uitdeuken zonder spuiten is een ideale oplossing voor deuken waarbij er verder geen lakschade is. Met speciaal gereedschap wordt de deuk er als het ware “uitgemasseerd”. Uitdeuken heeft meerdere voordelen. De auto hoeft niet gespoten of geplamuurd te worden. Het is snel uit te voeren en het is duidelijk goedkoper alternatief.

Waarom kiezen voor BGK Car Cleaning?

Ok, u heeft dus een deuk in uw auto. Deze reparatievorm lijkt ook voor u een prima mogelijkheid te zijn. Maar waarom zou u vervolgens de keuze maken voor BGK Car Cleaning?

Dat zetten we hieronder graag voor u op een rijtje:

  • Wij voeren uitdeuken zonder spuiten uit op elke auto
  • Ons team bestaat uit zeer ervaren en klantvriendelijke vakmensen
  • Wij nemen gratis schade op
Auto uitdeuken zonder spuiten

Erkende kwaliteit aan uw auto

Heeft BGK Car Cleaning nog meer voordelen te bieden? Jazeker. Zo zijn wij aangesloten bij branchevereniging FOCWA. Mooi, maar wat betekent dit voor u als u ons dienst gebruikt voor het uitdeuken zonder spuiten? Nou, best een heleboel! Zo beschikken wij over de door FOCWA erkende diploma’s en certificeringen. Bovendien voldoen wij aan alle strenge eisen die onze branchevereniging stelt op het gebied van bijvoorbeeld service en milieu. En ten slotte kunt u ook nog eens rekenen op een prima garantie op de werkzaamheden die wij aan uw auto uitvoeren. Een geruststellende gedachte toch?

Laat BGK Car Cleaning uw auto uitdeuken zonder spuiten

Heeft uw auto een deukje opgelopen? BGK Car Cleaning is in staat om deze volledig te laten verdwijnen. Wilt u graag een afspraak maken en onze kwaliteit met eigen ogen ervaren? Of wilt u eerst nog wat extra informatie ontvangen over de mogelijkheden? Wij horen het graag via +31 6 20 26 70 92 of info@bgkcarcleaning.nl. U zult er geen spijt van krijgen als u ons inhuurt om een auto te laten uitdeuken zonder spuiten!

Informatie aanvragen?